theme-sticky-logo-alt

Kaparnas safety demo

12 Comments

Idag kommer jag vara på långflygning hela dagen så jag hinner inte skriva mer. Därför får ni ett litet flyghumor-klipp från Hipp Hipp så länge!

flygvärdinna

Previous Post
Hur man raggar på en flygvärdinna
Next Post
Att bli flygvärdinna – klagomål

12 Comments

 • March 19, 2011 at 9:57 pm

  Hej!

  Sökte på flygvärdinna på google och hittade din blogg. Riktigt bra blogg måste jag säga. Jag har tänkt flera år på att bli flygvärdinna och tycker det verkar vara så roligt och spännande.
  Jag jobbar själv på Arlanda som trafikassistent sedan 1 år tillbaka och känner att det är dags att komma upp i luften som varit en dröm i flera år men jag har inte riktigt vågat tidigare =)

  Jag tänkte höra med dig nu hur det fungerar med jobbdagarna? Hur många dagar jobbar man i streck som mest? Och hur länge är man sedan ledig? Och vad är det längsta man får stanna på en destination ute i Europa/världen innan det är dags att åka igen??
  Jag har sökt flygvärdinna nu på Norwegian som jag annars jobbar för på marken. Känner du någon som jobbar i kabinen på Norwegian och vet du något om det??

  Tack för en superbra blogg och hoppas på svar på mina frågor =) Kommer säkert fråga dig fler frågor vid senare tillfälle också =)

  Ha det bra!

  Kram Madde

  Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0