theme-sticky-logo-alt

Kallis Pink Party

0 Comments

Igår var helt crazy! Vi hade så sjukt kul hela dagen och Kallis Pink Party var nästan ännu bättre än White Party dagen innan. Vi kom dit vid 14:30-tiden och körde järnet på VIP-hyllan bredvid Alesso och hans entourage. När det stängde vid 18:00 åkte vi med några hockeykillar vi träffade redan i torsdags till deras hus i Slite där vi fortsatte festa tills det var dags att ta sig in till Visby igen och fortsätta på Kallis nightclub där Rebecca & Fiona spelade. Vårt VIP-bord var precis bakom DJ-båset och jag och Nathalie stod även ett tag på ett podium längs fram bredvid och dansade.

Det har varit en helt underbar ledighet (eller semester, vad man nu vill kalla det) och efter en god lunch på Rosengården på Stora Torget sitter vi nu och smälter maten på vår innergård innan det är dags att åka hem till Helsingborg igen. Vårt flyg går 16:45 så min farmor hämtar upp oss om en timme för att köra oss till flygplatsen.

Imorgon är det dags att ta sig tillbaka till verkligheten igen och jag gör det ordentligt med incheck kl 05:45 imorgonbitti. Så det blir typ direkt isäng så fort man kommit hem. Jag ska bara packa om väskan för en övernattning i Aalborg imorgon. Life of a stewardess…

    
pink party  pink  
moët  kallis  
visby  alesso  
    
  rebecca & fiona  
dj 

Previous Post
Kallis White Party
Next Post
Back in the air

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0