theme-sticky-logo-alt

Julen är här

0 Comments

Jag brukade hata att julmusik började spelas redan i oktober och att butiker pyntade och sålde julsaker så fort Halloween var över. Men nu har jag själv inte kunnat bärga mig och har spelat min Xmas-playlist på Spotify i flera dagar och i lördags tog vi fram julsakerna här hemma. Så mysigt! Jag sitter just nu i min julpyjamas som jag köpte förra året när jag var lika crazy och behövde något att fokusera på utöver min bikinifitness-satsning (och dessutom bakade 13 olika julbakelser trots att jag inte fick äta dem pga min diet) och fixar med lite räkningar och DJ-fakturor.

Jag har åkt på världens förkylning också, och jag har inte vilat något under helgen så den har bara blivit värre. Så idag ska jag faktiskt bara vila. Och göra sånt som kan fixas från datorn/soffan…
I söndags var vi däremot på julmarknad ute på Råå. Det var väldigt kallt och inte mycket att se, men vi åt munkar och strosade runt ett tag. Julfeelingen har verkligen infunnit sig!

Previous Post
Black Friday
Next Post
Året regnar bort…

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0