theme-sticky-logo-alt

Juldagarna

0 Comments

Nu har jag missat att uppdatera, men det har ju varit jul och dagarna flyger förbi utan att man egentligen gör något mer än att umgås med familjen. Det har iallafall varit jättemysigt på Fårö med en så enkel julafton man kan tänka sig (och ibland är ju enkelt faktiskt skönast). Min ena syster jobbade så det var bara jag, mamma och hennes fästman samt min yngsta syster och hennes pojkvän som tog båten till Visby sent i torsdagskväll och sedan färjan över till Fårö och vårt fina nyrenoverade hus där ute på landet.
På själva julafton åkte vi ut till Ekeviken och promenerade med mammas och hennes fästmans tre hundar vid raukarna, sen lagade vi julmat och spelade spel hela kvällen. Vi köper ju inte julklappar längre utan brukar köpa ett paket för ett viss summa och dra lott, men i år körde vi “Secret Santa”. Alla hade dragit ett namn sedan tidigare så man visste vem man skulle köpa julklapp till, men man visste inte vem man skulle få ifrån. Det var lite roligare för då blev julklappen mer personlig.
På juldagen körde vi in till Visby och åt jullunch med min mormor och farmor (som även fyllde år) innan jag var tvungen att flyga tillbaka till Stockholm. Jag hade ju tackat ja till att jobba extra den 26:e och har varit långt hemifrån (på ett fantastiskt ställe måste jag tillägga!) och kom hem sent igårkväll. Jag ska tillbaka dit i början av januari igen för att hämta hem kunden, men vi fick fira nyår hemma så det är man tacksam för (även om jag gärna hade stannat, vilket var tanken från början).

Idag har jag sovit ut och njutit av att få sova i min egen säng igen (har ju knappt gjort det på hela december) och just nu sitter jag med en kopp te och betalar räkningar och fixar med saker som har blivit väntande för att jag har varit borta så mycket.

Ikväll ska jag se en innebandymatch mellan FCH-AIK med Kent och imorgon har jag ett gig på KOL. På lördag firar jag in det nya året hemma hos Sabina och Mac med några vänner. Det ska bli mysigt, har inte hunnit träffa dem på länge!

Jag ska skriva en årsresumé för 2016, så stay tuned!

  

 rauk  
fårö Mamma, hennes fästman och deras hundar Molly, Kitty och Bella.
raukarMin syster och hennes pojkvän. 

 gotland  
ekeviken  god jul  
julbord 

Previous Post
STHLM Brunch Club
Next Post
Årsresumé 2016

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0