theme-sticky-logo-alt

Julbord

0 Comments

Jag ber om ursäkt att jag blivit så sjukt dålig på att blogga! Jag har blivit dålig på att fota också, även för privat bruk. Som i lördags t.ex. när vi hade julbord på Madame Moustache (som var en totalt lyckad kväll!) så lyckades jag endast ta de bilder ni kan se nedanför på en hel kväll. Och det är inte likt mig!
Det blev iallafall en jätterolig kväll med 17 flygvärdinnor och piloter och jag längtar redan till nästa års julbord!

Idag var jag på Sabinas yoga-pass, sen åkte vi ner till stan och åt frukost på Fahlmans med Mia, Jonna och Cornelia. Det var kul att få träffa Mia som är gravid och man inte sett sedan i somras när vi var på Summer On i Båstad. När man är flygvärdinna och blir gravid blir man groundad typ på en gång och får gå hemma i nio månader, och sen är man mammaledig på det. Så de kollegor som skaffar barn har man inte sett på typ 1,5 år innan de är tillbaka igen!

Efter frukosten åkte jag hem och har julstädat hela lägenheten, men jag är i valet och kvalet om jag ska julpynta eller inte i år. Det är ju jättemysigt, men jag kommer ju fira julafton i Stockholm hos min familj och det är så tråkigt att plocka bort allt sen när kommer hem igen. Så just nu får det bara vara städat tills jag eventuellt ångrar mig.

Imorgon börjar min arbetsperiod och jag ska flyga två dagar med Sabina. Vi har en övernattning i Aalborg tillsammans. Resten av denna dag kommer nog spenderas i soffan framför en tv-serie. Man får passa på att slappa medan man har tid över!

julbord
cabin crew
madame moustache  crew

Previous Post
Jul på Kastrup
Next Post
Ett år av saknad

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0