theme-sticky-logo-alt

Jetlag

0 Comments

Jag trodde jag hade kommit in i Sverige-tid, men igårkväll kunde jag inte somna förrän 03:30, jag kunde knappt komma upp ur sängen imorse och är nu så trött att jag lagt mig på soffan framför ett avsnitt av True Blood medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Det är bäst att vila upp sig eftersom jag har en spelning på KOL ikväll mellan 22:00-03:00. Jag har iallafall gjort alla måsten idag så som att träna och handla mat. Och så tvätten kvar nu bara…

Det här med jetlag är ganska jobbigt. Man känner sig typ bakis eller sjuk ibland när den är som värst. Det är ju rätt slitigt på kroppen att resa fram och tillbaka mellan tidszoner, men tack och lov är den största tidsskillnaden vi har när vi flyger max tre timmar (när vi flyger till Dubai).

Det är jobbigare att flyga österut än västerut. Jag försöker alltid planera om jag ska sova eller hålla mig vaken på flyget för att komma rätt i den nya dygnsrytmen när jag flyger privat. Är det en väldigt lång flygning brukar jag ibland ta en sömntablett för att kunna sova ombord (om det nu är planen). Det hjälper även att dricka mycket vatten ombord för att må bättre generellt. Och för att sova så gott det går på ett flyg tar jag med öronproppar, ögonbindel och en uppblåsbar nackkudde. Sköna kläder, ett par mysiga sockor och en stor sjal är också bra att ha!

  Köpte ett par mysbyxor i Miami också…

Previous Post
Miami-shopping
Next Post
Glad påsk

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0