theme-sticky-logo-alt

Jag har fått mina vingar tillbaka!

0 Comments

Jag vågade inte hoppas på att denna dagen skulle komma, trots att jag hade fått börja frilansa igen, men så plötsligt ringde telefonen och jag fick min tjänst som air hostess tillbaka! Dreams do come true!

Och med detta så måste jag ju verkligen bli bättre på att blogga igen, inte för att jag har kunnat skriva särskilt mycket om mitt jobb/flygbolag så mycket innan, men skrivlusten och livsglädjen kom liksom tillbaka i och med att jag fick mitt drömjobb igen.

Till att börja med har jag faktiskt en kul blogg/flygrelaterad händelse som kommer upp snart… Så håll utkik och välkomna ombord igen! 🙂

Flygplan
(Bild lånad från Instagram.)

Previous Post
Back in the air
Next Post
Bachelor vs. Superstars

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0