theme-sticky-logo-alt

Jag har blivit fadder!

0 Comments

Så dåligt av mig att inte blogga på så länge. Nu har jag dock flera dagar på hotell så nu kommer lite uppdateringar! Jag ligger nämligen i min hotellsäng och försöker ta det lugnt för att den förkylning jag började känna av inatt inte ska bryta ut helt.

Den första uppdateringen får bli från i lördags då vi var på namngivning för Jonnas andra son Mason. Och jag har tidigare i år blivit tillfrågad att bli fadder åt denna lilla sötis som jag ska lära allt jag kan!

I vår squad gör vi dock saker lite annorlunda så istället för vatten på huvudet fick mini-Mason doppa fossingen i ett glas champagne.

Nu är jag fadder åt både Mason och Camillas vovve Charlie!

Uppdaterar mer imorgon! Ska försöka ta en powernap och bli frisk nu…

Previous Post
Glad Påsk
Next Post
Happy birthday baby!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0