theme-sticky-logo-alt

Is it a boy? Is it a girl?

0 Comments

It’s a f**king baby shower! Utan massa mesiga cupcakes, rosa fluff och blöjtårtor!

Precis så fick Sabina det när vi överraskade henne med en baby shower igår på Trivas på Råå spa. Bara hennes närmaste vänner, tjejsnack (nästan inget babysnack ens), en utomhusjacuzzi, fruktfat och mumsiga alkoholfria drinkar. En perfekt dag faktiskt!

För vart kommer denna tradition ifrån egentligen (USA, jag vet, men varför)? Är det bara för att man ska få presenter? Sitta och beundra mamman? Fira ett barn som inte ens är fött och man fortfarande inte vet om det är helt friskt?

Nu ville vi ju ge Sabina presenter ändå och köra lite traditionellt och faktiskt ha en baby shower bara för att (och för att vi bryr oss om henne), men vi diskuterade detta och egentligen borde ju en baby shower hållas när barnet är fött och allt gått bra. Och så alla kan få komma och se bebisen och mamman kan få dricka champagne (och alla andra också som oftast blir lidande och inte heller från dricka alkohol i ren sympati).

Det blev en jättemysig dag iallafall och Sabina förtjänade verkligen det!

Efter baby showern flög jag till Stockholm och ska fira midsommar med min familj idag. Ser fram emot det och speciellt mot all god mat! Jag har bytt min lördags-cheat meal mot idag istället… 🙂

 baby shower  
trivas på råå  spa 

Previous Post
Snart färdig PT/kostrådgivare!
Next Post
Glad midsommar!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0