theme-sticky-logo-alt

iPhone föll från flygplan

0 Comments

Jag tyckte väl att det varit tyst från er idag. Det brukar alltid vara någon gullig läsare som kommenterar även om det är fredag, men idag hade jag inte ens en spamkommentar. Så kom jag på att jag försökt aktivera ett spamfilter igen, men glömde kontrollera om det funkade. Och det gjorde det inte, så ingen har kunnat kommentera.
Nu har jag tagit bort spamfiltret igen så nu kan alla kommentera igen, människa som maskin.

På tal om teknik… Jag är inte speciellt prylnördig av mig, men jag älskar min iPhone. Hur klarade man sig utan internet, appar och Spotify i mobilen innan det fanns? Teknikens under har verkligen skapat ett behov jag inte visste att jag hade!
Nu finns det även bevis på att iPhonen är tålig också. Amerikanska fallskärmshopparen Jarrod McKinney tappade sin telefon på 1000 meters höjd när han hoppade ut från ett flygplan.
Med hjälp av en GPS-app och en vän som ringde upp mobilen hittade han sin kära ägodel igen, fortfarande fungerande om än skadad.

Det är ju bra att veta om jag någon gång skulle tappa min mobil när jag arbetar. Det stora mysteriet hade då blivit hur jag kunnat tappa den utanför planet eftersom det inte går att öppna dörrarna på den höjden.

iphone flygplanKälla

Previous Post
Flygbilen
Next Post
Flying

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0