theme-sticky-logo-alt

iPhone addict

0 Comments

Idag tappade jag min telefon på gymmet och den är helt paj! Sååå handikappad man blir på en gång!! Det är hemskt att man är så beroende av en liten leksak, men i dagens samhälle förväntas det typ att man har en smartphone för alla appar, BankID, tillgång till mail, osv. dygnet runt.
Jag burkar tycka det är lite skönt med en break från sin telefon ett tag, men inte när det inte är självvalt. Tack och lov har jag en jobbtelefon så att jobbet kan få tag i mig om det skulle behövas när jag börjar jobba på måndag.

Jag är nyss hemkommen från gymmet (körde ett tungt cirkelpass med Sabina) och har precis ätit lunch. Ikväll ska jag på DJ-middag på KOL i Malmö för alla vi DJs som spelar på KOL och Beach Club. Och imorgon ska jag äntligen fixa håret hos Nathalie. Välbehövt! Vi ses så sällan nuförtiden så det blir alltid en stor update när jag är och klipper mig. Och hade vi båda fortfarande varit singlar hade eventuellt vi varit i Miami på Ultra Music Festival’s 20 year anniversary denna helg! Vi var ju där tillsammans förra året och jag upplevde mitt fjärde Ultra. Jag hade gärna åkt dit med Jack i år, men vi får spara ihop till en sommarsemester istället.

miami

Previous Post
Motivationen på topp
Next Post
Ultra Music Festival 20 år

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0