theme-sticky-logo-alt

Internationella kvinnodagen

0 Comments

Det är ju värt att nämna att det är internationella kvinnodagen idag! Alla vi tjejer är ju rätt grymma. Bara tänk vad vi går igenom när det gäller graviditet, barnafödande, klimakteriet, humörsvängningar och samtidigt försöka se snygga ut med smink och hår och allt vad det heter. Visst är det vanligt med killar som bryr sig om sitt utseende också och nu finns det ju smink och fler produkter riktade till män. Men de kommer inte i närheten av allt som tjejer fixar och donar med! 

Jag tycker det är kul att man kan göra så mycket med sitt utseende utan att behöva fixa något permanent med operationer och injektioner. Och det är alltid lite roligare att göra sig fin inför sommaren!
Jag måste gå till frisören och slinga håret (iallafall utväxten) innan jag åker till Miami. Jag fick ju även i födelsedagspresent av Erika att få fixa naglar och fransar hos en jätteduktig tjej innan vi reser. Och så vill man ju inte vara kritvit på stranden så jag kanske borde köra några omgångar i solariet också. Jag kanske ska passa på redan nu när jag ändå sitter i träningskläder efter gymmet. Problemet är bara att jag dog lite efter träningen och orkar knappt resa mig från soffan. Samtidigt känns det sjukt deprimerande att sitta inne just nu för det är en fantastisk vårsol utanför! Jag satt ute och njöt en halvtimme nere i hamnen med Jonna och Sanna innan jag drog till gymmet. 

Får samla kraft, sola lite solarium sen sätta mig i solen och plugga inför min linecheck!   

flygresorFour fab girls: jag, Jonna, Anna och Emmy på Bahamas förra våren. Och en mås.

Previous Post
Hårdträning
Next Post
Vårsol på Kastrup

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0