theme-sticky-logo-alt

International Womens Day

0 Comments

Idag är min kropp helt slut trots att jag “bara” körde ett Yinyoga-pass och ett core-pass. Och lite cardio med Sanna efteråt också. Därför blir det lite vila på soffan medan jag fixar med saker via datorn som stått på min To Do-List ett tag. Och en kopp golden milk.
Ikväll ska jag träffa hela tjejligan på lite girl talk (det är ju International Womens Day!) och drinkar på Pinchos.

Jag borde kanske passa på att städa lite här hemma också, men jag har i huvudet redan flyttat in i vår nya lägenhet så jag har inte riktigt orkat bry mig om att städa här. Men det är ju 2,5 månad kvar innan flytt så jag får nog dra fram dammsugaren iallafall… Urk, vill ha sommar och flytt nu!

golden milk

Previous Post
Trip of a lifetime
Next Post
Friyay!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0