theme-sticky-logo-alt

Insomnia

0 Comments

Idag blev det tre träningspass: yoga på morgonen och sen dubbelpass kondition (dans och piloxing) nu på kvällen. Erika lämnade Malmö för Helsingborg under dagen och vi tog en sväng på stan och sen filmmys på soffan innan hon följde med på ett av passen. Vi pratade Miami, världsproblem och annat viktigt.

Jag sitter just nu och väntar på att tröttheten ska infalla. När jag gick och lade mig igårkväll kände jag på en gång att jag inte skulle kunna somna, och jag hade rätt. Låg och vände och vred halva natten utan att bli det minsta trött. Var nästan tacksam när väckarklockan ringde vid 08:00 så jag kunde gå upp och gå på yoga istället. Fördelen med såna nätter är att man brukar somna riktigt gott kvällen efter, men just nu är jag fortfarande inte särskilt trött trots tre träningspass. Konstigt.
När jag började flyga hade jag svårt att somna när jag skulle upp tidigt (och med tidigt pratar vi runt 03:00-04:00-tiden) och brukade då och då ta hjälp av någon form av insomningstablett. Man får inte äta vilka sömntabletter som helst som flygvärdinna, då vi måste vara pigga och alerta och många sömntabletter gör en dåsig. Tillslut tyckte jag mest att jag tog en insomningstablett för att vara på säkra sidan inför varje tidigt incheck, så då slutade jag med det helt. Och sedan dess har jag aldrig använt det eller känt att jag ens behövt det.
Nuförtiden offrar jag hellre en natts god sömn för att istället sova naturligt gott natten efter. Och egentligen är ett hårt träningspass det bästa sömnpillret för då sover man av fysisk utmattning och för att kroppen verkligen behöver det för att återhämta sig. Så förhoppningsvis känner jag mig trött snart så fort endorfinerna från träningen har avtagit.

(null)

Previous Post
Blondes have more fun
Next Post
Time flies

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0