theme-sticky-logo-alt

Insomnia

0 Comments

Här har jag legat i tre timmar nu och är klarvaken. Vaknade till vid 04:00 och började tyvärr tänka på mat och kunde inte sluta. Så nu väntar jag på att gymmet ska öppna så jag kan starta dagen istället. Är hungrig som tusan, men vill inte äta än för jag ska på fest ikväll så dagen kommer bli lång och jag har ju bara mina bestämda måltider att fylla min vakna tid med. Är jag vaken längre och blir hungrig igen får jag ju inte äta mer.

Jag är helt fucked i hjärnan och kollar matbilder på instagram flera gånger om dagen! Skriver listor över mat jag ska äta när tävlingarna är över och har börjat köpa hem godsaker (inte bara onyttigt) som jag vill äta sen. 

Faktum är dock att även om det just nu är mest socker och fett jag suktar efter så vet jag att jag snabbt kommer tröttna på det (tack och lov!), men det jobbiga med denna hårda diet är att jag inte ens får äta goda nyttiga saker som kvarg, proteinpudding, bars, m.m. som jag annars brukar. Men det blir det ändring på om en månad! 

 proteinpuddingHär är en liten del av mitt förråd som väntar…  

bikinifitness  nocco Något jag dock får unna mig är NOCCO’s supergoda “skum tomte” (what’s with the särskrivning på burken liksom?!).

Previous Post
Miss Fatty
Next Post
Nu känns det bättre

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0