theme-sticky-logo-alt

Imorgon gäller det!!!

0 Comments

Godmorgon! Värst vad jag har blivit bra på att blogga igen. 🙂

Jag gillar min nya mysiga morgonrutin att vakna tidigt, kolla foodporn på instagram medan broccolin ligger i ugnen och sedan krypa ned i sängen igen med frukosten framför tv’n. Idag får jag dock vänta på julkalendern eftersom den visas senare på lördagar.

Jag har konstigt nog haft ganska mycket energi under de senaste dagarna trots att jag gått på tömnings- respektive laddningskostscema. Idag är det sista laddningsdagen och jag ska dricka 0,8 liter vatten fram till 12:00, sen får jag inte dricka mer förrän efter tävlingen imorgon. Det blir tufft, men sen blir det frosseri med min hembakade obligatoriska tävlingskladdkaka (typ alla tar med en kladdkaka och trycker i sig direkt efter tävlingen!) och sen Chillout Sushi i Malmö med vänner. Längtar sååå! Jag gav min kladdkaka en extra touch med hackad Marabou-choklad, oreo och marsmallows!

Jag ska ligga kvar här i sängen en stund till (fryser!!) och sedan börja packa för avresa mot Lund. Inregistreringen börjar kl 19:00. Ska peppa mentalt och köra lite posering också så den sitter till imorgon… 

Wish me luck!

 bikinifitness Så här glad var jag efter förra tävlingen!

Previous Post
Julkalender
Next Post
Inregistrering avklarad

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0