theme-sticky-logo-alt

Imorgon bär det av

0 Comments

Jag kom precis hem från en mysig middag på Pinchos med Camilla. Som vanligt när vi ses har vi inom loppet av några timmar skrattat så mycket att vi förlängt livet med minst tio år, löst världsproblem och konstaterat att vi är fucking fabulous. 

Jag ska ännu borsta tänderna och tvätta bort sminket, men min nybäddade säng lockade så mycket att jag lade mig här så länge. Jag måste gå igenom min packning en sista gång för imorgonbitti ska jag hämta Jennie kl 09:00 för att köra till Ängelholms flygplats. Jag längtar så till solen, värmen och en hel vecka med Jennie och Sabina! 

Sabina, som åkte ner för en vecka sen (hon är ju en av instruktörerna), har berättat att vi har turen att bo nära hotellreceptionen för då kommer man åt det (sega) wifi som finns. Så uppdatering kommer!

 hotell 

Previous Post
Flygvärdinnetips
Next Post
Dag 1

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0