theme-sticky-logo-alt

I’m back!

0 Comments

Hej, det har varit evigheter sedan! Jag har haft noll lust att blogga och istället för att tvinga mig själv till det tills jag tillslut tröttnar och lägger ner helt har jag valt att ta en ordentlig bloggpaus. Ärligt talat hade jag fortfarande inga planer på att börja igen, men det var faktiskt min pojkvän som sa att jag borde ge det en ordentlig chans.

Det har verkligen inte varit ont om saker att skriva om, men som ni vet får jag inte längre skriva någon om mitt jobb. På Norwegian fick jag ett ok att skriva om mina arbetsdagar och lägga ut bilder, men nu när jag flyger business jet är allt under sekretess (vart vi flyger, våra passagerare, våra flygplan) som ni kanske kan förstå. Men jag älskar det och jag har verkligen fått mitt drömjobb! Jag trodde inte man kunde älska sitt jobb så här mycket! Och det är detta jag drömde om när jag som liten ville bli flygvärdinna: att få komma ut och se världen!

Jag jobbar ju två veckor och sen har jag ledigt i två veckor, men nu under sommaren har det sett lite annorlunda ut p.g.a. semestertider. Just nu jobbar jag i tre veckor, men har inga flygningar för tillfället. Jag sitter hemma i soffan, kollar Orange Is The New Black och laddar för gymmet. Så detta kanske också har varit en bidragande faktor att jag inte bloggat på länge då jag är hemma ganska mycket i väntan på flygningar och då händer inte så mycket. Speciellt inte när pojkvännen och vännerna jobbar.. Men nu har jag ju som sagt inte skrivit sedan april och då kan jag uppdatera vad som har hänt de senaste månaderna.

Lovar att bli bättre på att blogga! Är riktigt taggad nu, speciellt då jag insåg att folk fortfarande läser bloggen och följer på instagram. Så kul! Och nu får det bli skärpning eftersom jag halkat ner från förstaplats på Google till sida 2…

flygvärdinna

Previous Post
New York, New York
Next Post
Sommar, Summerburst och sol

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0