theme-sticky-logo-alt

ILL

0 Comments

ILL är koden vi får på vårt schema när man sjukat sig, vilket jag var tvungen att göra idag. Förkylningen har bara blivit värre och värre och igår hade jag även ont i huvudet och har börjat hosta riktigt illa. Och även om jag så ligger döende så får jag ångest över att stanna hemma från jobbet! Jag som dessutom skulle flyga med en av mina favoritkaptener idag och hade världens kortaste enklaste slinga dessa två dagar!!! Med lite tur och vila idag så kan jag förhoppningsvis hoppa på den flygning som jag var tänkt att flyga imorgon, minus den korta flight från Aalborg till Köpenhamn efter övernattningen som resten av besättningen har inatt.

Just nu ligger jag fortfarande i sängen. Jag har ätit min älskade frukostgröt med färska jordgubbar, hallon och blåbär och har gått igenom morgonens instagram-feed. Jag tänkte ta en dusch, ta på mjukiskläder och städa lite här hemma innan jag kan slappna av och lägga mig på soffan resterande delen av dagen. Jag har svårt att slappna om det inte är städat här hemma!

Som ni kanske märkt är det några missar i uppdateringen här på bloggen. Även om det är dåligt väder så är det så mycket som händer på sommaren och jag läser inte ens andras bloggar under sommarmånaderna! Denna vecka är det jobb fram till söndag, med undantag för lördagen då jag tagit en semesterdag och ska på Big Slap i Malmö med Erika. På måndag åker jag och Camilla till Mallis och stannar där över min fyradagarsledighet, sen börjar jag jobba igen. Ledigheten efter det har jag endast en spelning i Nässjö och middag på Grand i Mölle inplanerat. Det blir den lugnaste ledigheten på typ hela sommaren, fast det lär nog fyllas på om jag känner mig själv rätt.

Men idag: slapp sjukstuga! 

big slap Jag gillar att det är ett flygplan med i loggan!

Previous Post
Back from Gbg
Next Post
Uppmuntran

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0