theme-sticky-logo-alt

If you can dream it, you can do it!

0 Comments

Är det något som kan göra mig irriterad är det segt wifi, och på detta (ändå väldigt fina och moderna hotell) är det supersegt! Gaaah! Det tar en evighet att ladda upp bilder på bloggen och instagram!

Jag tänkte på det här med att jag reser mycket… Många som är nyfikna på mitt jobb (och även mitt privatliv) kommenterar alltid med saker som “det skulle jag också vilja göra om inte bla bla bla” och så kommer någon för mig helt ologisk förklaring om att de inte har tid, vågar, etc. Men om man verkligen vill göra något och drömmer om det så ska man väl göra det no matter what?! Eller? Man tar sig tiden, arbetar för att få ihop de pengarna eller vad som nu krävs för att ta sig dit.

I min värld så finns det inga alternativ. Vill jag göra något eller har ett specifikt mål så ska jag bara ta mig dit. Sen kan det självklart ta lite längre tid, men bara man arbetar mot sitt mål så har man ju en mening med det man gör. Många är så rädda för att misslyckas, men man har ju bara misslyckats om man ger upp, eller hur?

Så därför lägger jag mina pengar på resor och saker jag drömmer om att göra. Jag blir inte lycklig av att ha en miljon på kontot om jag skulle dö imorgon.

“One day you will wake up & there won’t be any more time to do the things you’ve always wanted. Do it now.”

 

flygvärdinnaJag på en strand på Hawaii mitt i natten. För att jag alltid har drömt om att åka till Hawaii!

Previous Post
Life of a stewardess
Next Post
Home sweet home

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0