theme-sticky-logo-alt

Ibiza is calling 

0 Comments

Aaah sovmorgon! Jag hade svårt att hålla mig vaken i bilen på väg hem från jobbet inatt. Jag satt och lyssnade på en P3-dokumentär, men kände att ögonen ville stänga sig även om jag fortsatte lyssna. Tillslut fick jag öppna ett bilfönster, sätta stolsryggen i rakt läge (låter som inför en takeoff/landning!) och dricka massa vatten. Men hem kom jag tillslut.

Just nu ligger jag i sängen och har ätit min älskade frukostgröt. Jag ska ta mig upp nu och packa lite inför torsdagens avfärd till Ibiza eftersom jag inte har så mycket mer tid över innan avresa. Jag hoppas två klänningar jag beställt hinner komma innan dess också. Ska färga ögonfransarna och ögonbrynen nu också så man är lite piffig. 

Jag har airport standby idag igen från 14:00. Jag skulle ha flugit både Budapest och Rom (en lång arbetsdag!), men eftersom jag blev utkallad på min standby igår och fick flyga Malaga blev min totala arbetstid 12h 35min och då måste man vila ner samma tid innan man får checka in igen.

Klarar jag mig på min standby idag har jag tid att svara på lite bloggmail och annat viktigt som man alltid får gjort när man sitter på crewrummet och glor!

 ibiza 

Previous Post
Airport standby
Next Post
Awesome crew

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0