theme-sticky-logo-alt

IAD

0 Comments

Så här dags borde jag befinna mig på Washington Dulles Airport (IAD). Ja, detta är ett tidsinställt inlägg! Jag hade ju lång tid på Orlandos flygplats så jag hann skriva lite till. 😉

Det blev sura pengar när jag skulle checka in mitt bagage eftersom jag hade 10,2 lbs (pounds) övervikt, alltså ca 5,5kg. Detta är inget ovanligt när det kommer till mig, jag har nog 9 gånger av 10 haft övervikt på mitt bagage, även på utresan! Men detta är första gången jag någonsin behövt betala för det!!! Jag hade lånat min pojkväns stora hockeytrunk för att få plats med allt, och båda shopping och fallskärm gick ner utan problem. Men surpuppan i checkin-disken sa att det skulle kosta $200 för övervikten, så jag fick ta ut fallskärmen och skicka den i en egen väska för $100 istället. Jag bad att hon skulle sätta någon lapp på där det stod att det var ömtåligt bagage, men det menade hon bara att det inte fanns. Två sekunder senare kommer en mycket trevligare man och tar över för surpuppan och satte minst 10 klisterlappar på väskan med “FRAGILE” skrivet på (och frågar om jag var cheerleader?!) . Så nu hoppas jag min kära rigg kommer fram hel!

Jag hoppas vädret är okej i Köpenhamn och väl hemma i Helsingborg, för jag har ingen jacka med mig. Och min pojkvän fick inte ta ledigt från jobbet för att hämta mig, så det får bli tåg/taxi. Snälla säg att det inte snöar i alla fall?!

flygvärdinna
Det var en aaaning varmare på Bahamas.

Previous Post
MCO
Next Post
BRU

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0