theme-sticky-logo-alt

I got the munchies

1 Comment

God kväll kära ni! Jag började arbeta så tidigt imorse att jag inte orkade sätta på datorn för att säga hej då. Men nu är jag hemma igen och efter en dusch är man redo för soffan någon timme innan sängen väntar. Just nu är jag hungrig, men vad ska man äta klockan halv tio på kvällen?
En nackdel (ni måste ju få höra både de goda och de mindra bra sidorna med flygvärdinnelivet) är att man ibland arbetar så konstiga tider att man inte hinner handla hem någon mat. Därför ska man alltid se till att ha något i frysen och minst en Marabou 200g hemma när blodsockret tryter.

Ska se vad jag hittar denna gången.

Previous Post
Att bli flygvärdinna – naglar
Next Post
Framtidens säkerhetskontroll

1 Comment

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0