theme-sticky-logo-alt

Hudvårdstips!

0 Comments

Jag tänkte tipsa om mina favoriter inom hudvårdsprodukter, och som är det enda jag använder, nämligen Dermalogica.
Jag tycker att hudvård är viktigt dels för att hyn ska vårdas så den håller sig fin livet ut och för att livet som flygvärdinna påverkar extra mycket. I ett flygplan är både syrehalten och fukten mycket sämre och detta påverkar huden enormt. Därför är jag villig att lägga lite extra pengar på att ta hand om den och göra allt för att skjuta upp användandet av botox, ansiktslyft och vad man nu kan tänkas behöva i framtiden.

Jag fick tipset om Dermalogica för några år sedan när jag lärde känna fina Marie Plosjö. Marie är några år äldre än mig och jag blev imponerad av hennes vackra ungdomliga hy och frågade vad hon använde sig av. Fröken Plosjö, som även är utbildad hudterapeut, sa att hon använder Dermalogica och där och då bestämde jag mig för att börja med det med!

Jag tvättar alltid ansiktet morgon och kväll med Special Cleansing Gel och någon gång varje vecka använder jag Daily Microfoliant som är ett pulver som peelar. När ansiktet är torrt sprayar jag Multiactive Toner och följer med en ögoncreme för dagen (som är lätt färgad och har spf 15) och en annan för natten. Är jag torr (som nu på vintern) tar jag några droppar Skin Boosting Serum där det behövs och smörjer sedan in ansiktet med Ultra Sensitive Tint (som är lätt färgad och har spf 30) och på kvällen använder jag Skin Smoothing Cream. Jag har nyligen även införskaffat Dermalogicas egen foundation som är grym!
Sjävklart är Dermalogica inte i samma prisklass som något man köper på H&M, men smakar det så kostar det. Och det är som sagt värt det, speciellt eftersom samtliga produkter är väldigt dryga och räcker länge.
Jag brukar passa på att fylla på ett lager av allt jag behöver när jag är i USA eftersom det är mycket billigare där. Ibland har även Jonnas syster, som bor i Los Angeles, köpt med hem till mig och Jonna. Har man inte möjlighet att ta sig till USA kan man köpa via internet. Det finns t.ex. engelska hemsidor som säljer Dermalogica billigare i Sverige, även om det inte är lika billigt som i USA.

dermalogica

marie plosjöJag och Marie på Gran Canaria, julafton 2010.

 

Previous Post
Victoria’s Secret Fashion Show 2014
Next Post
Hemmafix klart!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0