theme-sticky-logo-alt

Hudvård för cabin crew

0 Comments

Jag har många gånger fått frågor om vad man ska använda för hudvårdsprodukter när man flyger, både som passagerare och när man jobbar som flygvärdinna. Jag vet bara vad som brukar funka för mig och det har jag fått testa mig fram till eftersom alla har olika hudtyper.

Min hy har en tendens att bli torr, så när jag flyger och luften är supertorr i kabinen får jag glansig hy. Jag använder vanligtvis Dermalogicas produkter för torr hy och har även börjat använda produkter från The Ordinary. Och när jag sminkar mig för ett arbetspass använder jag Bare Minerals puder.

Dock kom jag över något på instagram för ett tag sedan där det stod att de sökte cabin crew som testpersoner för en hudvårdsserie som är tillverkad för just flygande personal. Märket heter Avionox och säger sig motverka den torra luften, det låga lufttrycket, bakterierna och UVA-strålningen man utsetts för när man arbetar ombord på ett flygplan.
Jag har inte hunnit testa det än (detta är alltså inte ett sponsrat inlägg) då jag är på semester nu, men jag ser fram emot att se om det gör någon skillnad. Jag tillbringar dock inte lika många timmar i luften idag som jag gjorde när jag jobbade för Norwegian, och inte alls lika mycket bakterier då man inte träffar hundratals människor om dagen (och jag står för den mycket noggranna städningen av kabinen ombord våra business jets). Men det är klart att min hy märker av skillnaden ombord när jag flyger även nu.

Återstår att se om det funkar!

Previous Post
Res iväg
Next Post
Gotland

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0