theme-sticky-logo-alt

Hösten är här

0 Comments

Nu har hösten kommit! Usch va kallt det är!!! Jag sitter inlindad i en filt i soffan och dricker en kopp varm te.
Igår när jag var i Aalborg skulle jag gå och köpa take away-sushi och lånade ett paraply i hotellreceptionen för att det regnade. När jag är på väg tillbaka till hotellet för att äta tillsammans med mina kollegor kommer helt plötsligt en jättestark vind som sliter sönder paraplyet totalt! Det blir helt demolerat!!! Inte nog med det så slits samtidigt min nu ganska blöta papperskasse som jag bär sushin i sönder och allt faller ut på marken. Tack och lov ligger maten kvar i förpackningen även om den nu är helt mosad och geggig. Jag försöker skrapa ihop alla saker som fallit ut (min vattenflaska, sushipinnar, soja, wasabi, sjögrässallad, servetter), men har inget att lägga det i. Som tur är ser en hjälpsam kille mig och erbjuder mig en plastpåse.
De får meter jag har kvar till hotellet hinner jag bli helt dyngsur.

Idag flög vi till ett varmt Barcelona, men de första två boardingar vi har (först från Aalborg till Köpenhamn och sen från Köpenhamn till Barcelona) står jag i en stor tjock neongul jacka med Norwegian-loggan på ryggen och huttrar i främre galley medan jag klämmer fram 180st “Hej!” till passagerarna, varav en som vill ha hjälp med sitt bagage säger “Är du Norwegian? Jag trodde du var en sån där boardingperson…”. Tillslut sätter jag på ugnen, öppnar sedan luckan och försöker värma upp mig.

Nä, nu längtar jag bara till sommar, sol och värme!!!

flygvärdinna
Miami, mars 2013.

flygvärdinna
Bahamas, april 2014.

flygvärdinna
Los Angeles, april 2013.

Previous Post
Travel-size
Next Post
Godmorgon!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0