theme-sticky-logo-alt

Hört i båset

0 Comments

Det finns en Facebook-sida med namnet “Hört i båset” där DJ’s lägger upp vanliga kommentarer man hör under en kväll som DJ.
Under spelningen på Statt i lördags fick jag höra (eller rättare sagt läsa på skärmen av en tjejs mobil) klassikern “kan du inte spela musik man känner igen?” varav jag skrev tillbaka “vad är musik man känner igen?”. Det var tydligen Beyoncé, Samsara eller Freaks

Jag ska ger er ett tips när ni önskar låtar av en DJ: är ni inte nöjda med vad som spelas eller bara vill ni höra en specifik låt – kom med namn på artist och låt så spelar DJ’n (förhoppningsvis) det. Man kan inte komma fram och önska “du vet den där”, “något annat” eller “låten som går så här: la la la…”.
Att komma fram och stå och småsnacka är också ganska svårt eftersom man koncentrerar sig på sitt jobb, speciellt när man byter från en låt till en annan. Men jag uppskattar alltid när folk kommer fram för att säga “du är grym”, “va kul med en kvinnlig DJ” eller bara vill fistbumpa för att de gillar låten man spelar. Och som en full tjej sa en gång medan hon pekar på mig: “du är sjuk!!!”. Det var tydligen något bra så jag sa att hon också var sjuk. Fast hon var nog bara full. 

 Det bästa jag hört är en full medelålders kvinna som kommer fram och vill höra Swedish House Mafia. Jag frågar vilken låt varav hon upprepar “Swedish House Mafia!”. Jag säger att jag hörde det, men undrar vilken av deras låtar hon vill höra. Samma sak igen. Tillslut förstår hon och säger “Sweet Child O’ Mine!!!”.

Previous Post
Chillout
Next Post
Det här med vikt och sånt

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0