theme-sticky-logo-alt

Home sweet home

0 Comments

Så är två arbetsveckor på resande fot avklarade! Tänk att man kan älska sitt jobb och att vara hemifrån så mycket. Men nu längtar jag faktiskt till mitt egna mysiga hem, min egna säng, att få ta en lång dusch och krypa i rena myskläder och att imorgon få tvätta mitt berg av smutskläder som väntar i tvättkorgen och resväskan. Jag har inte hunnit tvätta sedan 2016!

Jag skäms över mig själv som reser med en stor handväska plus två shoppingpåsar som inte fick plats i det incheckade bagaget. Såna pax tyckte man själv var jobbigt när man hade en full flight och massa handbagage! Men eftersom jag har varit borta i två veckor har jag behövt packa kläder för olika väder, uniform, träningskläder… Och så har det ju blivit lite shoppande som sagt så väskan är överfull.

Jag hade ju tänkt unna mig en ny handväska i Dubai när vi var där, men alla märkesvaror var 20% dyrare. Under min arbetsperiod “råkade” det nu istället bli hela tre väskor istället; en Burberry och två Gucci. Och eftersom jag alltid har velat köpa ett par Christian Louboutin-klackar så blev det ett par såna också medan jag ändå var i farten. Där försvann nästan alla sparpengarna till Miami i mars!

GucciLouboutin

Previous Post
If you can dream it, you can do it!
Next Post
Oh snap

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0