theme-sticky-logo-alt

Home sweet home

0 Comments

Just nu sitter jag på tåget på väg hem till Helsingborg igen. Det var en rolig spelning igårkväll även om Nässjö är en liten tätort (det märktes speciellt med tanke på låtönskningar som Joddla Med Siv och liknande). Jag lyckades sova till 9:30, men förkylningen är kvar. När jag kommer hem blir det förmodligen en varm dusch och sen soffläge resten av dagen. Jag har inte tagit det lugnt sedan förra söndagen och detta är den enda dagen jag hinner slappa innan vi åker till Miami på onsdag. Och även om det är semester kommer det nog inte bli så mycket slappande där med tanke på Ultra Music Festival.

Och på tal om semester… Jag glömde förresten berätta att jag tydligen var med i Metro Stockholm i veckan! Pappa skickade denna i måndags:

   

 

Previous Post
Godnatt!
Next Post
10 dos & don’ts som passagerare

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0