theme-sticky-logo-alt

Home sweet home

0 Comments

För första dagen på länge har jag absolut inga planer alls! Jag sov ut, tog en avslappnad frukost i soffan, gick till solariet (för att bibehålla brännan jag fick på Bahamas) och tränade sen i över en timme.
Nu har jag lekt lite med kameran och sitter med en tonfisksallad framför tv’n.

Nog för att jag har arbetat extra som vimmelfotograf för Miloo för flera år sedan, men jag har inga kameraskills annars. Så nu kombinerade jag lite kameraträning med bloggning, så här får ni se lite hur jag och min sambo har det hemma:

flygvardinnan
What can I say? Ett flygplan såklart.

flygvärdinna
Jag har inga gröna fingrar så våra växter genomgår nära-döden-upplevelser titt som tätt.

flygvardinnan

flygvardinnan.se
Mina småttingar: Dexter och Yuki.

flygvardinna

flyg

flyga

 

Previous Post
Chill
Next Post
Effective fitting

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0