theme-sticky-logo-alt

Hola eller bonjour?

1 Comment

Jag ber om ursäkt att jag inte hann blogga igår. Jag jobbade all day long och det var samma visa idag igen.
När folk frågar “Vart har du varit idag?” är det inte alla som kan räkna upp det ena landet efter det andra, men ärligt talat brukar jag glömma vart jag har varit så fort arbetsdagen är slut. Jag måste alltid tänka efter innan jag svarar.
När man bara har turnarounds (vänder hem igen efter att man fått nya passagerare ombord) får man inte se något annat än flygplatsen. Vi lämnar nästan aldrig ens flygplanet. Därför kommer man inte ihåg vart man varit för alla flygplatser ser likadana ut, den enda skillnaden är vilket språk handlingpersonalen på flygplatsen säger hej på när man öppnar flygplansdörren.

Det här är väl en mindre glamourös del av flygvärdinneyrket som inte alla vet om. Alltså, säger en flygvärdinna att hon varit i Nice och Bryssel på en och samma arbetsdag så är det inget glammigt i det. Och man såg ingen skillnad på flygplatserna.

flygplanBild från Google

Previous Post
Du vet att du har flugit för mycket när:
Next Post
Flygvärdinnor och reklamutdelare säger godmorgon

1 Comment

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0