theme-sticky-logo-alt

Hemmastandby

0 Comments

Jag har precis slutat jobba för dagen, och med jobba menar jag städat hela lägenheten, kollat sista avsnittet av True Blood och pluggat. Jag klarade min hemmastandby med andra ord.
Skönt att få städningen och sånt gjord på en arbetsdag! Men imorgon tar jag igen det med en 12-timmars arbetsdag…

Vädret idag är perfekt för en standby då man ändå inte kan hitta på alltför mycket utanför hemmet. Det är grått, blåsigt och kallt och det får mig att längta ännu mer till sol och semester. Men jag har ju tekniskt sett inte mycket till semester i sommar. Jag tog lite “plockdagar” (utspridda semesterdagar) för vissa datum jag behöver vara ledig, som till Big Slap till exempel. Men vi har ju ett sånt tacksamt semestersystem att om vi tar max sex semesterdagar under perioden juni-augusti får vi fyra extra semesterdagar till hösten/vintern. Och med vår arbetsnyckel på fem-fyra (jobba fem dagar, ledig fyra) kan man gott och väl åka iväg på en weekend ändå. Och just nu behövs det med tanke på att man är blek och frusen och knappt har kunnat börja använda sommarkläderna än. Det är ju över en månad sen vi kom hem från USA och den brännan jag byggde upp i Los Angeles, Las Vegas och på Hawaii är long gone.

Nu ska jag plugga lite till innan jag drar ner till gymmet och kör ett ben-pass så man är redo för beachen iallafall när det väl blir dags.

las vegas
Foxtail (SLS pool club) i Las Vegas i april.

Previous Post
Pluggis
Next Post
Kommentera mera

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0