theme-sticky-logo-alt

Hemmakväll

2 Comments

Tyvärr fick jag mycket att göra idag också så därför blev det dålig uppdatering igen. När (och om) jag väl avslöjar min identitet kommer det bli lättare att kunna ta med datorn och blogga utan att oroa sig för att någon ska upptäcka vem jag är.

Just nu tittar jag på någon Quentin Tarantino-wannabe film som heter Bitch Slap och bara verkar gå ut på att visa snygga tjejer i närbild, dåliga specialeffekter och så många svordomar som möjligt.

Jag är glad att ni fortsätter att ställa frågor! Det är så roligt att se att intresset för flygvärdinneyrket är så stort. Har ni önskemål på vad jag ska skriva om är det bara att säga till.

flygvärdinnaBild från Google

Previous Post
Svar på tal om att bli flygvärdinna
Next Post
Make love, not war

2 Comments

 • June 22, 2011 at 9:37 pm
  Katrine

  Hej! Jag kom på en fundering, när man arbetar som flygvärdinna på långflygningar och kanske är borta upp till sju dagar i sträck, har man då betalt dygnet runt? Iom att man sover borta åså eller hur fungerar det? Undrar också hur det funkar om man är borta några dagar, arbetar man inte alla dagar då utan kanske är ledig två dagar i väntan på att flyga hem igen? Men ändå har betalt under den lediga dagen? Hur stor skillnad är det på att flyga långresor och kortare resor? Tänkte på utbildning, skillnad på personal osv. Hur många flygvärdinnor jobbar om det är ett plan med ca 250 passagerare? Finns det säng i flyget där flygvärdinnorna kan sova eller jobbar man i ett sträck på en långflygning?
  Många frågor på en gång nu blev det 😛 Tack! 🙂

  Reply
 • June 22, 2011 at 10:25 pm
  Anna

  Hej, jag har en kanske lite konstig fråga, jag undrar vad som händer om man inte har bältet på sig under start och landning? Är det som i en bil att det inte händer något, att det bara är för säkerheten eller så?

  Kram!

  Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0