theme-sticky-logo-alt

Hello Sweden!

0 Comments

Jag är hemma igen! 

Efter två och en halv veckas resande är jag åter på svensk mark och hemma i Helsingborg igen. Det är med blandade känslor eftersom jag alltid får ångest över att lämna USA. Som jag skrev när jag kom hem efter Miami så längtar man oftast hem tillslut när man är på semester, men just USA får mig att vilja stanna föralltid. 

Nu ska man åter tillbaka till vardagen (fast jag är ledig några dagar till och börjar jobba först på lördag kväll), men jag är lite orolig över hur jetlaggen kommer vara nu. Det var ju jobbigt efter Miami med sex timmars skillnad, men nu har jag ju varit både i LA/Vegas med nio timmars skillnad och på Hawaii med tolv. Jag är väldigt pigg just nu iallafall när klockan är halv tre på natten och har av överskottsenergin hunnit rensa garderoben för att få plats med alla kläder jag shoppat, städat min låda med smycken och hårsaker, städat ur badrumsskåpet och rensat min underklädslåda för att få plats med nya fina från Victoria’s Secret

Det var skönt att kunna sova ordentligt i Premium Class på flygningen med Norwegian hem iallafall. Jag kände mig rätt utvilad och fick säkert minst sex timmars sömn. Men jag tror jetlaggen kommer slå hårt ändå så det är tur att man är ledig några dagar. Jag ska försöka gå upp tidigt imorgon så man är trött på kvällen.

Imorgon ska ni få se vad jag shoppat, men nu måste jag försöka sova. 

Natti!

  Här är vår packning vi hade med oss hem på nästan 100kg!

Previous Post
Earthquake
Next Post
USA-shopping

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0