theme-sticky-logo-alt

Helgen

0 Comments

I lördags överraskade vi Camilla med en surprise-babyshower. Hon ska ju ha en liten Vincent i oktober så temat var såklart babyblått. Det blev en mysig liten lördagsträff! 

I söndags bodde jag och mamma på hotell Phoenix Copenhagen och hade en mysdag med shopping och kvalitetstid. Mamma hade ett möte på måndagen och det passade perfekt för mig att bo i Köpenhamn eftersom jag hade airport standby från 05:00 på måndagmorgonen. Jag klarade mig dock, men idag blev jag utringd på en Tel-Aviv (igen!) och det var nog den värsta flight jag haft på länge. Paxen var överallt (och inte i sina säten när det var dags att lyfta eller landa), det var massvis med barn och kabinen såg ut som ett bombnedslag. Det var verkligen längesen jag kände mig så mentalt slut efter en arbetsdag. Det kanske var meningen så jag inte kommer sakna det så mycket när jag slutar om en vecka…?!

Imorgon har jag airport standby igen, och på torsdag en hemmastandby. Torsdagkväll åker jag med mamma och systrarna till Krakow och sen är det två standby:er till innan jag byter bolag!

 babyshower  Camillas surprise-babyshower!

babyshower Fina Camilla fick en massa presenter.
 babyshower  
phoenix copenhagenLite av vår shopping i Köpenhamn i söndags.
 

Previous Post
Sommarens sista After Beach?
Next Post
Hemmastandby

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0