theme-sticky-logo-alt

Hårdträning

0 Comments

Så blev jag avplockad ännu en dag från mina flygningar, men idag fick jag standby på Kastrup istället för hemma. Upp tidigt alltså, sova några timmar på crewrummet, sitta och prata med kollegor i samma sits och sen åka hem.

Nu ska jag till gymmet. Ligger i hårdträning inför beachsäsongen som börjar redan om tre veckor för min del när jag ska till Miami. 

Självklart tycker jag att man ska vara tränad och äta hälsosamt året om, vilket jag alltid försöker göra eftersom jag mår bäst då. Men inför resor till soliga destinationer när man ska visa sig i sommarkläder och bikini ger det mig lite extra träningsmotivation.

Jag har slarvat lite med socker senaste tiden. Inte för att jag är så glad för godis och annat sött (har aldrig druckit läsk i hela mitt liv), men när man väl tar en liten sötsak då och då så kommer sakta sockerberoendet tillbaka. Därför försöker jag dämpa sötsug med mörk choklad när det väl krisar. Annars har jag faktiskt blivit så van att inte äta sånt att det inte ens smakar särskilt gott när man väl provsmakar.

Måste plugga lite inför morgondagens linecheck om det nu trots allt skulle bli av. Det är något vi gör vartannat år för att hålla oss uppdaterade (utöver de recurrent-kurser vi också går). Under en linecheck flyger du med en supervisor som ställer frågor om nödutrustning, procedurer och första hjälpen. Better study then!Previous Post
KOL
Next Post
Internationella kvinnodagen

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0