theme-sticky-logo-alt

Happy landing

2 Comments

Idag var jag trött igen trots att jag fick sova ut när jag hade hemmastandby igår. Fast det var säkert just därför jag inte kunde somna förrän närmare 23:30 igårkväll trots att jag gick och lade mig vid 20-tiden. Och så ringde väckarklockan 02:55, när jag i fredags slutade min spelning vid samma tid.

En lång arbetsdag på det också med en tur till både Pisa och Zagreb. I Zagreb var det varmt och skönt och jag tänkte passa på att stå i solen en stund på trappan, men blev snabbt skrämd av en fjäril som flög runt utanför och sprang in i planet igen.

Imorgon börjar jag tack och lov sent igen, har ett kort nattstopp i Helsingfors (då man hinner sova som max fem timmar) och sen slutar jag tidigt på fredag morgon. Min sömn är helt förstört med detta fram och tillbaka mellan tiderna.

Nu ska jag på Sabinas yoga-pass. Det var längesen nu eftersom både hon och jag varit bortrest olika veckor. Sen ska jag hem, äta och typ falla i koma…

  

Previous Post
Sommarfågel
Next Post
HEL

2 Comments

 • July 26, 2015 at 10:55 am
  Frida

  Första gången jag är inne på en blogg. Jätteroligt. Man glömmer sin egen grå trista vardag. Lycka till med allt du förtar dig.

  Reply
  • August 2, 2015 at 1:35 am
   Flygvärdinnan

   Välkommen hit Frida och tack detsamma! 🙂

   Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0