theme-sticky-logo-alt

Happy 4th of July!

0 Comments

Idag är det inte bara Independence Day i USA, det är exakt två år sedan Jack lämnade Brittiska armén, flyttade till Sverige och hem till mig! Hans egen lilla Independence Day kan man väl säga, haha! Tiden går fort när man har roligt…

Jag sitter hemma och försöker njuta av min semester trots att det blåser kallt och är grått ute. Jag är invirad i en filt och dricker en kopp chokladbolls-te som farmor skickat från Kränku (vi har hur mycket te som helst därifrån och det är dags att fylla på förrådet när vi är i Visby igen).
Jag trodde jag skulle kunna ligga på stranden varje dag som vi gjorde förra året (varmaste sommaren i Sverige på 260 år!), men istället har jag spenderat dagarna på gymmet och inomhus. Jag får trösta mig med att vi åker till Gotland nästa fredag och att det förhoppningsvis är bättre väder där och då.

Det är snart dags att börja plugga och därmed hålla i pengarna också, så jag passar på att göra mina ansiktsbehandlingar, få håret fixat och tatuera mig innan skolstart. Jag och Sanna har väntat länge på vår tatueringstid och den 29:e juli är det äntligen dags! Jag ska göra två stycken, den ena inspirerad av min livsstil kan man säga… Ni ska få se sen. Det blir mina fjärde respektive femte tatueringar och alla är på ställen man kan dölja på jobbet (flygvärdinnor får inte ha synliga tatueringar som ni nu säkert vet vid det här laget). Och jag vill göra fler!

Från Summerburst 2017, ett av Jack’s besök i Sverige innan han flyttade hit.
Previous Post
Sommaren är kort…
Next Post
Res iväg

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0