theme-sticky-logo-alt

Håll koll på era saker!

0 Comments

Idag har jag haft en lika lång arbetsdag som igår, och tisdag och onsdag kommer vara likadana. Men jag kände ändå att jag var tvungen att få röra på mig och svettas lite så jag gick på Sabinas danspass ikväll trots att jag borde ha gått och lagt mig så fort jag kom innanför dörren.
Tänkte ändå skriva ett kort inlägg och tipsa alla om att aldrig lägga sina värdesaker i stolsfickorna ombord på flyget! Oavsett om ni tycker det är en bra förvaringsplats under flighten så hittar vi i princip dagligen kvarglömda mobiltelefoner, iPads och datorer. Och mycket annat… Jag har t.ex. även hittat en kateter, blöjor, äppelskrutt, tånaglar, you name it.
Igår hittade vi hela två iPhones på en och samma flygning.
Självklart lämnar vi in allt vi hittar, men vi får ju aldrig veta om passageraren ifråga får tillbaka sina saker, eftersom många gånger vet man inte om man tappade bort telefonen på flyget, på flygplatsen, i securityn eller wherever. Så ha alltid såna saker i väskan eller jackfickan!

(null)

Previous Post
My last 20-something birthday
Next Post
Trött flygvärdinna

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0