theme-sticky-logo-alt

Grattis till mig!

0 Comments

Idag är det min födelsedag! Eller ja, i en kvart till iallafall. Jag kom nyss hem från jobb och jag gjorde världens tabbe idag! Jag trodde vi checkade in klockan 17:00 och jag åker lite tidigare för att hinna köpa en tårta till min besättning. När klockan är ca 16:10 ringer en kollega och frågar vart jag är för att mitt crew sitter och väntar på mig. Jag hade tittat på avgångstiden istället för incheckstiden!!! Visst, det händer väl alla någon gång, men det har aldrig hänt mig! Och på min födelsedag dessutom… Så det blev ingen tårta. Jag hade dock tur i oturen för vårt flygplan var sent in från Rom så vi fick sitta och vänta ändå.

Jag har förutom den mindre katastrofen haft en bra födelsedag med födesisfrulle på Fahlmans Konditori med Jonna, Sabina och Cornelia imorse, och sen födesislunch med Camilla och Hanna. På fredag ska vi fira ordentligt med drinkar hos mig, sen middag på stan och sen party. Vi blir nog 13-14 stycken så det ska bli jättekul!

Visste ni förresten att i Skåne kallas födelsedagsbarnet för “födelsegris”? Haha, så gulligt när alla kallar en för det!

Nu ska jag njuta av min twenty something-födesis i några minuter till innan det är dags för sängen!

flygvärdinna

Previous Post
Din dag, Yuki
Next Post
Chia

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0