theme-sticky-logo-alt

Grattis till mig

0 Comments

Idag är det min födelsedag! Inte för att 32 är något att fira och jag har sagt till Jack att han inte ska köpa något (vi behöver spara pengar efter vår New York-resa). Efter 30 har jag inte känt att det är något speciellt att fira längre. Jag har alltid tyckt att födelsedagar är viktiga och gjort mitt bästa för att fira andra, men det är inte alla som känner likadant och man kan inte förvänta sig att någon ska göra något speciellt för en. När jag fyllde 25 hade dock mina fina vänner gjort en hel surprisedag för mig och det värmer än idag när jag tänker på att de planerade allt för min skull!

Jag känner mig mycket yngre än 32 och det är väl det viktigaste, med eller utan fest. Min 30-årsfest var ändå en av de bästa födelsedagsfester jag någonsin haft! Så jag lägger upp några bilder från min Dirty Thirty istället. 😉

dirty thirtylee dirty thirtydirty thirty

Previous Post
Happy birthday baby
Next Post
Birthday away

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0