theme-sticky-logo-alt

Gott Nytt År

0 Comments

För exakt ett år sedan startade jag 2019 på Maldiverna. Detta år startar jag med en semester till Indien! Jag är på väg mot Köpenhamns flygplats as we speak och jag längtar efter sol och bad! Det blir jag, mamma och systrarna som ska bo på en yoga resort, få massage och bara njuta varje dag. Men först börjar vi redan med 24 timmar i Dubai! Och det är tack vare flygbolaget vi åker med (Emirates) som av någon anledning cancellerade eller ändrade vår flight som var bokad till den 3:e januari. Vi fick istället välja att åka en dag senare, eller en dag tidigare och få en hotellövernattning (på flygbolagets bekostnad) i Dubai. Det tackar man ju inte nej till! Det var ett bra tag sedan jag var i Dubai så det ska bli kul.

Jag jobbade egentligen över nyår, men då vi fick tekniska problem med planet mitt i min arbetsperiod och det under jultider inte fanns möjlighet att få det fixat förrän nu i början av januari fick vi åka hem. Så jag fick fira nyår hemma! Jack hade dock redan tackat ja till att jobba nyårsnatten (eftersom jag ändå skulle vara iväg i jobbet), så jag firade med Jonna, Sanna och deras respektive plus barn. Det blev mysigt och alldeles lagom.

Nu ska jag passa på och njuta av den välförtjänta semestern, slappna av och koppla bort all stress, innan det är dags åka hem till skolan, jobbet och vardagsbestyren.

Gott nytt år!

Previous Post
Emergency landing
Next Post
Idrottsgalan

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0