theme-sticky-logo-alt

Gott nytt 2016

0 Comments

Jag hoppas alla hade en fantastisk nyårsafton igår! Vi hade jättemysigt hemma hos Sabina och Marcus med trerätters och trevligt sällskap. 

Vid tolvslaget såg vi fyrverkerierna från första parkett från deras balkong med utsikt över Kärnan. 

Vid nyår brukar alla i min familj få säga vad som var bäst och sämst med året som varit, och vad man ser fram emot mest med det nya. Nu gjorde vi inte det igår så jag tänkte skriva det här istället.

Det bästa med 2015 var att jag reste mycket (älskar att resa) och att en livslång dröm slog in; att simma med vilda delfiner.

Det sämsta… Hmm, den var svår för jag tyckte 2015 var ett mycket bra år. Men då får jag nog säga att det svenska sommarvädret var en besvikelse.

Vad jag ser fram emot mest 2016? Den var också lite svår för jag ser fram emot flera saker (t.ex. Mexico-resan nu i januari, min systers bröllop i maj, att fortsätta resa), men även att jag har stora förhoppningar om att det kommer vara ett år då saker händer. 

Som vanligt var jag dålig på att fota igårkväll så jag tog bara två bilder. 🙁 Nu ska jag äta min älskade frukostgröt i sängen och fixa lite innan jag kör till Kastrup för en kort arbetsdag!

 nyår  
flygvärdinnan 

Previous Post
Dukoral
Next Post
Mission impossible

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0