theme-sticky-logo-alt

Gossip crew

16 Comments

På långa flygningar har man ibland mycket dötid och då är skvallertidningen en flygvärdinnas bästa vän. Vi konsumerar kändisskvaller som om det vore livsnödvändigt.
Finns det något vi blir glada av att hitta när passagerarna lämnat flyget så är det en trevlig tidning fullspäckad med bilder på celebs. De där bajsblöjorna och söndersmulade kakorna får ni gärna ta med er.

Mina favoriter är Veckans Nu och Hänt Bild för där finns det gott om bilder men man vet att 99% av allt som står skrivet är rykten och påhitt.
Det roliga med dessa två tidningar är att de säger emot sig själva, för i ena numret ska The Beckhams skiljas och i nästa nummer är de nyförälskade igen. De kan även återanvända gamla bilder, så samma bild av en gråtande Angelina Jolie kan ha rubriken “Angelina bröt ut i tårar när Brad lämnade henne” och i ett annat nummer “Brangelina återförenades under glädjetårar”.
Jag gillar dock inte att de som skriver all bullshit i tidningen ska vara så vitsiga och hitta på egna ord som “babysvek” och “hångelhelg”. Det senaste påhittsord jag läste var “preggers” som jag listade ut från sammanhanget skulle betyda gravid.
Måste man inte kunna korrekt svenska om man skriver en tidning?

Trots detta är det skönt att stänga av hjärnan ibland och titta på fina/fula bilder. Så vill du göra en flygvärdinna glad – lämna din skvallertidning när du stiger av!

Previous Post
Stress
Next Post
Att bli flygvärdinna – alkoholregler

16 Comments

  • January 28, 2011 at 3:23 am
    Tran Casimir

    I am not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent info I was looking for this info for my mission.

    Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0