theme-sticky-logo-alt

Goodie

0 Comments

Jag har bara hunnit sova fyra timmar både inatt och natten till igår, och trots det har jag känt mig relativt pigg. Kanske beror de på de korta arbetsdagar jag haft (jag flög bara till Riga och Aalborg idag) eller för att mitt träningsflow ger mig så mycket energi. Fast jag kanske totaldippar imorgon när jag börjar jobba klockan 05:00 istället för 06:00…

Just nu sitter jag och pluggar lite och väntar på att Sabina ska komma hem från sin Barcelona-flygning så vi kan gå till gymmet tillsammans.

Jag har hittat ett nytt gott mellanmål från Oatly. Vi fick några smakprover i vår goodiebag från eventet igår och jag tog med en till jobbet idag. Den var riktigt god (mango- och passionsfruktsmak och bara bra ingredienser) och lätt att ha med sig när man är på språng. Den passar bra för en flygvärdinna som ibland får kasta i sig sin mat på stående fot. Ska testa de andra smakerna också som var banan/kokos/ananas och blåbär/aronia/svartvinbär. Jag älskar ju kombinationen kokos och ananas, men banan är jag inte jätteglad för i smoothies och drycker och den brukar tyvärr ta över smaken. Återstår att se.

   
  Delar av goodiebagen.

  Bilder från eventet igår.

          (Eventfoton av Kommunicera.)

 

Previous Post
Bloggevent
Next Post
Study night

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0