theme-sticky-logo-alt

Good morning Sweden!

2 Comments

Ledsen för dålig uppdatering. Jag har en tillfällig bloggtorka och vet inte vad jag ska skriva om. Det vore så mycket lättare om man kunde göra som alla andra bloggare och slänga upp en bild på sitt sömnmosiga ansikte, sin halvätna frukost eller dagens retuscherade “face-look”.
Visst hade det varit kul om jag kunde fota min dag på jobbet och min arbetsplats (i flygplanet alltså)?! Det tycker jag i alla fall, men tyvärr så går det ju inte. Men kanske i framtiden!

Jag hade så gärna svarat på era lite mer privata frågor (om vart jag jobbar, osv.), men det går ju inte heller. Så ta inte illa upp om ni inte får det svar ni vill ha.

Jag borde få någon typ av blogg-pluspoäng för att jag lyckas blogga varje dag trots att jag inte har samma förutsättningar som alla andra bloggare.

Så tyvärr har jag just nu inte något intressant att berätta. Under tiden jag listar ut något roligt att skriva om kan ni ju chatta med Sossarnas nya ledare, Juholt. Fråga honom om Socialdemokraterna har blivit en sekt och om de försöker göra Sverige kommunistiskt. Och fråga om det är meningen att hans ögonbryn och mustasch ska matcha varandra eller om det bara blev så.

Previous Post
Hur man undviker att förlora sitt bagage
Next Post
Flygplan till salu

2 Comments

  • March 28, 2011 at 3:54 pm
    peter

    Ja Juholt kan vi hoppa över! men kan du inte berätta hur en arbetsdag ser ut.Som t.e.x. vad händer om ett plan “pajjar” i utlandet måste man flyga dit en mekaniker? får ni jobba över om ett flygplan blir stående? jag vet själv när jag skulle flyga från sturup till Arlanda så var det visst något med hydral oljan i ena motorn som inte var ok, man fick helt enkelt leta reda på en annan kärra, och jag satt väl sisådär i runda slängar en och enhalv timma och fick en hundring att handla för i kafeterian på sturup. Hade man fått det med Ryan air? nee! det som är intressant tycker jag är vad som sker så att säga utanför dom “normala” rutinerna! jag kom också att tänka på att scanair en gång i tiden hade hyrt i en DC 10a som var ö känd för att det hela tiden var “strul” om jag inte minns fel tror jag expressen hade en notis om det, men som sagt det var länge sedan. i dom flesta fall tycker åtminstone jag att det funkar bra. Det finns hur mycket frågor som helst hur ofta servar man planen? vänligen Peter.

    Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0