theme-sticky-logo-alt

Gone flying

3 Comments

Jobbet kallar! Ha en trevlig lördag så hörs vi under morgondagen.

Fly safe!

flygvärdinna

Previous Post
Flygvärdinnefrågor
Next Post
Någon som är flygrädd?

3 Comments

 • October 23, 2011 at 1:47 pm

  Hej! Jag har nu läst igenom hela din blogg och jag verkligen älskar den! Du har verkligen inspirerat mig till att söka mig till flygvärdinne yrket. Dock har jag en liten fråga som jag kom på när jag kollade på ett Pan Am avsnitt här om dagen. Får flygvärdinnor ta emot dricks? Tror inte att jag har läst något om det på din blogg än. 🙂 Hoppas att du kan svara på min fråga. Kram Johanna

  Reply
 • October 23, 2011 at 9:35 pm

  hej, jag undrar vad man tjänar som flygvärdinna och om det dras av på lönen när man övernattar på hotell och sånt? jag undrar också om det är svårt att bli det ? vad tycker du om yrket ? tacksam för svar 🙂

  Reply
 • October 25, 2011 at 11:40 am
  Dina

  Hello!
  Jag undrar om det går att ”uppgrade” som flygvärdinna? Alltså att man börjar jobba som flygvärdinna i ex norwegian eller ngt annat mindre bolag där dom inte har långdistans så att säga, men att man senare kan få jobb eller bytta till ett annat större bolag. Eller blir det så att man blir fast i det första jobbet.
  Jag frågar detta eftersom jag hade velat jobba för de större ”finare” bolagen som då åker långdistans och inte bara i europa…
  skrev lite slarvigt men tacksam för svar 🙂

  Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0