theme-sticky-logo-alt

Gone flying

3 Comments

Då beger jag mig av mot flygplatsen och nya äventyr!

Hörs imorgon igen, fly safe!

flygvärdinna

Previous Post
Hjälp er flygvärdinna!
Next Post
Att bli flygvärdinna – hälsa

3 Comments

 • March 8, 2011 at 9:23 pm
  josefine

  hej! hittde din blogg idag och den vekar SUPERINTRESSANT! jag ska verkligen kolla den varje dag…:) min stora dröm är att bli flygvärdinna, men är rädd att jag inte kan bli det pga hälsokraven. har nämligen en annorlunda anatomi på hjärtat än andra, detta medför dock inga problem. jobbar nu just på ett fartyg mellan finland och sverige (bor i finland) och det är jättetungt, men hjärtat har aldrig varit ett problem…

  vet du hur det ligger till? om man korrigeat ett hjärtfel och absolut inte har några problem (varken medicin eller extra kontroller), är man då fit for fight? det skulle vara roligt om du svarade!

  hälsa skyarna och fly safe!;)

  Reply
 • March 9, 2011 at 12:12 am
  Sofie

  Hej! Tänkte på att man aldrig ser kommentarerna.. Vore roligt att göra de!:)

  Reply
  • March 9, 2011 at 9:30 am
   Flygvärdinnan

   De syns inte förrän jag har godkänt dem. Jag får så mycket spam-kommentarer så jag måste sålla bort dem.
   🙂

   Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0