theme-sticky-logo-alt

God morgon!

0 Comments

Jag vet inte varför jag vaknar så tidigt om morgnarna, men det är ganska mysigt att gå upp och göra “frukost” (fortfarande färs, broccoli och en koffeindrink) medan det är mörkt ute och sedan krypa ned i sängen framför tv’n igen. Speciellt nu när jag jul-pimpat hela lägenheten! Igår köpte jag även en riktigt julgran och klädde den. Har inte haft en riktig gran sedan jag var liten! Och har aldrig haft så mycket julpynt sedan jag flyttat hemifrån. Så mysigt!!!

Idag ska jag storbaka massa julgodis, lussekatter och en ordentlig kladdkaka att ta med till på söndag. Efter förra tävlingen blev det ju “bara” riskakor med nutella (och sen sa coachen även ok till hamburgare på Max!), men denna gång är ju dieten över så då ska det frossas.

Jag måste dock hinna fota och dokumentera min tävlingsform innan jag fläskar på mig. Även om jag fortsätter tävla i framtiden vill man ju minnas sina första tävlingar och hur man såg ut då. I framtiden har man förhoppningsvis mer muskler.

Hittade lite fler bilder från Luciapokalen på en annan tjejs instagram så här kommer en liten bildbomb!

 bikinifitness  
luciapokalen  fitnessfestivalen  
bikini fitness Backstage…
 fitness 

Previous Post
Melankoli
Next Post
Julkalender

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0