theme-sticky-logo-alt

God jul till mig

0 Comments

Jag har unnat mig själv en tidig julklapp och hämtade idag ut min sprillans nya Audi A3 Sportback! Jag har inte tänkt så mycket på att jag ska få en ny bil utan det har mest varit en nödvändighet för att min älskade lilla BMW har gått alldeles för långt (körde ju 3000 mil om året när jag jobbade på Norwegian och pendlade till Köpenhamn). Men när jag var nere på Audi och skulle hämta ut min nya pärla så kände man sig som ett barn på julafton! 😀

Jag hann dock inte mer än att köra hem den för sen skulle jag börja julstöka och plocka fram allt mitt julbak för att ha en mysig tjejkväll med glögg och godsaker (blev totalt tolv olika bakverk). En riktigt bra fredag med andra ord!

Imorgonkväll blir det julbord med några gamla Norwegian-kollegor och sen min första utgång på läääänge!

 audiJag och min nya älskling!  

jul 

Previous Post
Störd
Next Post
Myshelg

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0